Tours & Adventure naar de Vogezen van 10 tem 13 mei 2019.

door Jill Danneels10 februari 2019

Uit je ramen kijken is nogal deprimerend momenteel, een beter idee is het plannen van een motorreis. Wegdromen kan, maar je bereikt meer als je daad bij woord voegt. Geen zin in urenlange voorbereiding en kopzorgen? Dan is Tours & Adventure wat je nodig hebt, plan NU je trip naar de Vogezen van 10 tem 13 mei 2019!

Tours & Adventure heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van motorreizen en dat merk je. Alles is tot in de puntjes afgewerkt: gaande van locatie, accommodatie, routes, reisbijstand, enz. Een ideale vakantie voor de hardwerkende man of vrouw die gewoon wil inpakken en wegwezen. Geen kopzorgen, geen oneindige voorbereiding. Gewoon genieten.

Van 10 tem 13 mei 2019 gaat Toers & Adventure richting Vogezen, beter bekend als een paradijs voor motorrijders. Hemelse baantjes tussen bergmeren en wijngaarden, duizelingwekkende kronkels van de Ballon d’Alsace. Er wordt zoveel mogelijk geopteerd voor kronkelwegen en de mooiste locaties worden uitgestippeld: natuurparken, adembenemende panorama’s, wijngaarden en eetgelegenheden om U tegen te zeggen. Obernai, de hoofdstad van de choucroute, behoort tot zo’n smul-stop. Ook het indrukwekkend kasteel Haut-Königsbourg, staande op een rots van 750 meter, heeft een prachtig uitzicht en is het bezoeken meer dan waard. Vier adembenemende dagen, vol prachtige landschappen, overnachtingen in driesterrenhotels met zwembad en spa, road-book voor gps en ga zo maar door… . Meer ontspanning zit er niet in voor de motorreiziger!

Check hier de facebook-pagina van Tours & Adventure voor meer info en inschrijvingen.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...