Tours & Adventure, motorreizen in een optimaal kader

door motornieuws 26 januari 2019

Avontuur op zijn best! Tours & Adventure biedt de mooiste landschappen, reizen zonder zorgen en een optimale begeleiding. A-K-A puur genieten. Wat wil je nog meer?

T & A heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van buitenlandse ritten en dat merk je. De organisatie kent zijn roots in Club Moto 80 is onlangs met de naam Tours & Adventure van start gegaan. 2019 wordt nóg mooier, beter en avontuurlijker. Als dat al mogelijk was tenminste.

Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en tal van andere Europese hotspots staan al enkele jaren op het programma. Maar ook de mooiste natuur uit de verste uithoeken van de wereld wordt bereden door de Tours & Adventure reiziger: prachtige landen Ijsland, Zuid-Afrika, Amerika en Thailand.

Topkwaliteit

Tours & Adventure geeft zijn prioriteit aan absolute topkwaliteit. De klant zet er 100% zorgeloos zijn trip in: boeken en wegwezen. Alle reisroutes worden optimaal voorbereid, waardoor je werkelijk alles op een dienblaadje krijgt. Een gedetailleerde road-book, geschikt voor alle GPS-vormen, maar ook de papieren versie wordt meegegeven voor degene die kiest voor de old-fashion way. Elke rijder kan er zijn eigen tempo aanhouden, wat zorgt voor een optimale fun-factor.

Overnachten

Ook ’s nachts zorgt Tours & Adventure voor optimale omstandigheden, je kan dus werkelijk op beide oren slapen. Men kiest voor half pension overnachtingen in comfortabele tweepersoonskamers. Heerlijk genieten van het avondmaal met soortgelijken, of eerst een cocktail aan het zwembad. Zoals je zelf wil.

Pech onderweg?

De organisatie heeft nagedacht over alles. Een meerijdende assistent kan steeds kleine herstellingen uitvoeren en daarnaast is er steeds een bijstandsvoertuig in de buurt. Bij langere ritten kan je zelfs een reistas met persoonlijke spullen meegeven. Toch wordt aangeraden een eigen reisbijstandsverzekering te nemen. You never know…

2019

Wat biedt 2019? Dit jaar wordt van start gegaan met drie bestemmingen:
- De Vogezen, een prachtig stukje natuur in Frankrijk.
- La Mancha, Spaanse gastvrijheid ten Zuiden van Madrid.
- Zuid-Afrika, kers op de taart! Staat op de planning rond januari / februari 2020

Benieuwd wat Tours & Adventure allemaal te bieden heeft?

Neem hier een kijkje op de facebookpagina van Tours & Adventure

Tekst: Jill Danneels

Om al eventjes weg te dromen...

Reageren

Registreer of log in om te reageren...