MotorNieuws nodigt uit: word jij één van de 5 Niken rijders op de Niken VIP-dag?

door Thierry Sarasyn 24 juli 2018

De Yamaha Niken is één van de meest opvallende motorfietsen van de voorbije jaren. MotorNieuws ging hem eind mei al testen, maar nu is de Niken ook in ons land. En vijf MotorNieuws-lezers kunnen er samen met de redactie gratis mee gaan rijden. Interesse?

In samenwerking met Yamaha-importeur D’Ieteren Sport nodigt MotorNieuws maar liefst 5 lezers uit om op zondag 12 augustus in de zeer ruime omgeving van Tubize enkele uren met de Niken aan de slag te gaan. De middag begint met een welkom in de voor de gelegenheid opgetrokken Niken Lounge, waar eten en drinken voorzien is. Daarna gaan we rijden met de motor met het dubbele voorwiel en na een tocht van een tweetal uren komen we terug aan in Tubize. Nakaarten en nog wat drankjes staan op het programma van deze Niken VIP-dag.

Het programma begint rond 13 u en wie wil kan rond 16 u huiswaarts. Al ligt het in de lijn der verwachtingen dat er nog wel even zal verder gepraat worden in de Niken-Lounge.

De MotorNieuws redacteur die de test van de Niken deed in mei, was bepaald onder de indruk van de innoverende Yamaha. Wil je zelf weten hoe het is om met de Niken te rijden?
Stuur dan een mail naar redactie@motornieuws.be door op de rode knop onderaan deze tekst te klikken. Wij sturen de winnaars een bevestiging voor 3 augustus.

Vermeld in de mail zeker de volgende gegevens

- Je Naam (zodat we weten wie te verwachten)
- Huidige motor (meerdere invullen mag)
- Aantal jaren rij-ervaring
- Motivatie om aan de Niken VIP-dag deel te nemen
- De bevestiging dat je zeker vrij bent om op de hiervoor besproken tijdstippen aanwezig te zijn

Niet al te moeilijk om in te vullen, zo lijkt ons. Klik om te mailen op de rode button hieronder en hopelijk zien we elkaar op 12 augustus in Tubize!


Klik hier om ons te mailen

Zin om hier eens mee te rijden?

Reageren

Registreer of log in om te reageren...