Gold Wing rijder ondersteboven gereden. Bestuurder roept "Sorry hé maat!" en vlucht.

door motornieuws 5 augustus 2018

Vrijdagmiddag werd Harry De Geyter in de Zijpstraat in Hofstade bij Aalst omver gereden door een man met een witte bestelwagen. De bestuurder die hem aanreed liet hem achter op de grond en riep enkel nog "Sorry he maat"

Bestuurder gezocht

Harry De Geyter deelde een deel van zijn verhaal op Facebook, in de hoop om de man die hem omver reed en vluchtmisdrijf pleegde terug te vinden. de 62-jarige Aalstenaar reed rustig een de landelijke Zijpstraat in op weg naar huis. Toen kwam er een oude witte bestelwagen van achter de mais. De bestuurder ging niet uit de weg, maar ging in de remmen en kwam aan hoge snelheid recht op de motorrijder af. "Toen kwam de impact en werd alles zwart", zegt Harry. Hij kwam weer bij bewustzijn toen de bestuurder van de bestelbus zijn motor aan het wegtrekken was. Die zat immers vast aan het busje. Toen riep de man gewoon "Sorry he maat!" en reed gewoon weg. Harry zegt van gelukt te mogen spreken dat hij met een zware en degelijke motorfiets reed. "Met de fiets had dit een veel zwaarder ongeval kunnen zijn."

Harry's bericht werd ondertussen al ruim 9.000 keer gedeeld op Facebook. Wie meer info heeft over iemand met een oude Renault of Peugeot bestelwagen, kan de tips aan de politie doorgeven of ze naar Harry De Geyter sturen via zijn Facebook profiel.

Foto: Facebook Harry De Geyter

Reageren

Registreer of log in om te reageren...