EKO viert 25-jarig bestaan en is ook open op 1 mei

door motornieuws 28 april 2017

EKO is één van de bekendste en grootste motorkleding zaken van het land. Het bedrijf uit Kontich viert ondertussen zijn 25ste verjaardag en dat is eraan te zien. De zaak van Fabrice Vivey en Gerda Livens kreeg een grondige make over. Maar het basisprincipe blijft gelijk: professioneel advies bieden aan iedereen die de perfecte motoroutfit zoekt.

Van Klein naar heel groot

En dat doen ze al een kwarteeuw lang, daar in Kontich. EKO-motorwear is van bij het begin al veel meer dan een zaak in motorkleding. Door de klanten persoonlijk te begeleiden en advies te geven, maakten ze van dag één al het verschil. En ook al is de zaak ondertussen veel groter geworden – er is een nieuwe en ruime afdeling voor o.a. motorjeans en classic jassen – het principe bleef gelijk. Ook wie buiten de standaardmaten valt, vindt zeker zijn gading bij EKO want naast bekende topmerken zoals o.a. Rev’it, Alpinestars en Belstaff, is er ook nog het huismerk G&F dat een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding biedt.

EKO is vernieuwd en biedt nog meer keuze

Ook op 1 mei

En zo blijft de slagzin actueel: als je het bij EKO niet vindt, vind je het wellicht nergens. En je vindt het ook op dagen waarop je elders niet terecht kunt. Zo is de zaak in Kontich ook open op 1 mei. Niet omdat er een zilveren jubileum te vieren is, maar gewoon omdat dit een dag is waarop heel wat motorrijders dat beetje extra tijd hebben. En dan zou het al te gek zijn om je diensten niet ter beschikking te stellen, toch?
Afspraak op 1 mei aan de Singel 4C in Kontich? Of op zo goed als alle dagen erna.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...