9 Redenen waarom een biker vriendin belangrijk is in de zomer

door motornieuws 2 augustus 2018

Een lief, vrouw of vriendin – of combinatie van de drie – die met de motor rijdt, is voor mannelijke motorrijders een absoluut pluspunt. En dat is nog meer zo in de zomer. En wel om de volgende redenen

1. Leuker op het motorterras
Veel zomerse motorriten eindigen en/of beginnen op een terras. Hoe leuk motorrijden ook is, vrouwelijk gezelschap op een terras maakt het allemaal nog wat leuker.


2. Die nieuwe motoroutfits
Tot voor kort waren dameskleren voor de motor vaak mannenkleren met een extra roze lijntje. Dat is nu niet meer het geval; de nieuwe motorkledij zorgt ervoor dat de vrouwelijke vormen beter uitkomen, je motorvriending/vrouw ziet er beter dan ooit uit.


3. Ze houdt van leer
En op deze warme dagen wordt er op de motor al eens vaker textiel gedragen. Waar wordt het leer dan wel aangetrokken? Juist.


4. Hun motorkeuze kan ook de jouwe zijn
Rij je zelf met een GS of Gold Wing? Misschien wil je vrouw wel een KTM 790 Duke, Honda CB1000R of Kawasaki Z900RS Café. Om maar iets te zeggen. En dat kan meteen ook jouw extra speeltje worden op een rustige dag.


5. Je wordt extra populair
Zie hierboven: vrouwelijk gezelschap op een terras is leuk, dus ook voor je motorvrienden. Je wordt meteen een stuk populairder.


6. Weg met de VRT zomerprogrammatie
Opmerkingen over een nieuwe route, zorgen over de bandentemperatuur bij heet weer? Je kunt er ook over beginnen tegen je partner in plaats van gedwongen naar de VRT zomerprogrammatie te moeten kijken.


7. Lef is een pluspunt
Motorvrouwen hebben lef. Punt. Dat is goed voor alle seizoenen. Of wou je liever met een zeurende fashionista de Route van de Vlaamse Ardennen rijden?


8. Weg met het lelijke heuptasjes of rugzakken
Vrouwen hebben hun attributen altijd bij de hand, meestal in een handige tas. Daar passen jouw extra spullen zeker wel in.


9. Het plezier van een passagier
Een motorvrouw heeft niet alleen een motor, ze heeft meestal ook ervaring als passagier. Gedaan met een tegenwringende bijzit die elke bocht de hel maakt. Deze weet wat ze moet doen in de bochten en gedraagt zich niet als een hulpeloze pinguin elke keer je remt of accelereert.

Foto's: Shutterstock.com

Reageren

Registreer of log in om te reageren...