Word jij de eerste om in België met de nieuwe Kawasaki Ninja 650 te rijden?

door Thierry Sarasyn 2 mei 2020

Vanaf maandag 4 mei mogen we opnieuw recreatief motorrijden en dat willen MotorNieuws en Kawasaki extra in de verf zetten. In de MN-garage staat een 2020 Kawasaki Ninja 650 te wachten op een lucky lezer die er een ganse dag mee op pad mag. Word jij die gelukkige?

Een dag met de Ninja 650

Je leest het goed, dit is je kans om als eerste Belg (als we even de journalisten die er al een testrit mee deden buiten beschouwing laten) een dag met de Kawasaki Ninja 650 te rijden. We geven één lezer de kans om een ganse dag op pad te gaan met Kawasaki’s nieuwe sportieve middenklasser. Bovendien gooien we er nog een volle tank benzine bovenop, zodat je een dag lang niet veel anders moet doen dan genieten op kosten van Kawasaki en MotorNieuws.be .

Wat moet je daarvoor doen? Niet zoveel eigenlijk. We stellen het op prijs als je het Facebook bericht deelt en liket en we ontvangen graag ook een mail van je met daarin één (dat is ruim voldoende) goede reden waarom we jou een dag lang de nieuwste Kawasaki in handen zouden geven.
De mail verstuur je door gewoon op de button hieronder te klikken. Wij doen de rest. En er hangt nog een extra verrassing aan vast ook!

Goooo!!!!!

klik hier om je mail te versturen

Lees hier de eerste test van de Kawasaki Ninja 650

Reageren

Registreer of log in om te reageren...