Vooruitblik test Triumph Scrambler 1200: Today we ride!

door German Ooms 19 december 2018

Even vooruitblikken op wat er vandaag op het MotorNieuws programma staat. Terwijl de chef in de Vlaamse modder gaat ploeteren met een endurotest, schrijven wij deze regels uit de Algarve, alwaarde gekende Agave siroop niet gemaakt wordt. We hebben een heel goede reden om hier te zijn: de test van de Triumph Scrambler 1200.

We zijn in het Pone Cliffs Resort voor de eerste test van de volledig nieuwe Triumph Scrambler 1200. Gisteravond stond er een technische presentatie op de agenda maar vandaag gaan we eindelijk rijden met wat weleens de allereerste retro adventure zou kunnen zijn.
Want naast z’n schitterende retro looks pronkt de Scrambler 1200 met tal van technische lekkernijen die sterk doen vemoeden dat dit lekkere ding tot veel meer in staat is dan enkel mooi wezen. In de voormiddag rijden we op de baan, maar in de namiddag duiken we het terrein in. Erg benieuwd hoe deze bijzondere 1200 daar gaat presteren! Je leest het hier zéér binnenkort. Alvast even warm draaien: 1200 cc Bonneville blok, maar wel met 110 Nm koppel, een 21 inch voorwiel en meer dan 80 accessoires beschikbaar om hem helemaal naar je hand te zetten. Hate this job...

Dit zootje ongeregeld heeft een leuke dag voor de boeg...

Reageren

Registreer of log in om te reageren...