Vanaf september 3 jaar fabrieksgarantie op alle BMW motorfietsen

door motornieuws 9 augustus 2018

BMW biedt van september af zijn klanten een langere fabrieksgarantie. Die wordt immers opgetrokken naar drie jaar en geldt voor alle modellen in België en Luxemburg, behalve op de HP4 Race.

PERSBERICHT - "BMW Motorrad is al tien jaar na elkaar marktleider in het +500 cc segment en dankzij de uitbreiding van de fabrieksgarantie kunnen onze klanten nóg meer op ons en de officiële BMW Motorrad-concessies rekenen", aldus Marc De Groof, Algemeen Directeur BMW Motorrad Belux. "Deze verlenging past in de traditie van innovatie bij BMW Motorrad, zowel op het vlak van technologieën als diensten. Van de standaard ABS op het hele gamma tot BMW ConnectedRide: BMW Motorrad zet duidelijk in op veiligheid én rijplezier."

De drie jaar fabrieksgarantie geldt wereldwijd en er is geen kilometerbeperking van toepassing. De tweedehands motorfietsen die gecommercialiseerd worden onder het BMW Motorrad Premium Selection-label, blijven genieten van de twee jaar garantie. Klanten kunnen bij hun officiële BMW Motorrad concessiehouder terecht voor alle praktische informatie.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...