Tientallen motoren in beslag genomen bij verdachte van autozwendel

door motornieuws 19 mei 2020

Op dinsdag 19 mei in de vroege ochtend viel de federale politie binnen bij enkele locaties in Brakel, Lierde, Geraardsbergen en Herzele. Behalve een groot aantal fraaie oldtimer-auto's werd ook een aantal motoren in beslag genomen. De acties kaderen in een zaak rond autozwendel.

Alle locaties waar de politie met overtuiging kwam aankloppen waren gelinkt aan ene Laurenzo .V.M die verdacht wordt van autozwendel. De verdachte zelf werd niet gevonden. Wel gevonden: enkele oldtimer vierwielers van onder andere BMW, Porsche en Mercedes. In totaal zoveel wagens dat de rij wachtende takelwagens al snel vervangen werd door autotrucks om de stofhappende oldtimers per zes weg te voeren.

Behalve die wagens werden ook heel wat motoren in beslag genomen. Op de foto's die HLN vrijgaf konden we onder andere al een Husqvarna en Ducati netjes uitgelijnd zien op een takelwagen, en een andere foto doet vermoeden dat dat zeker niet de enige motoren zijn. In tegenstelling tot de wagens gaat het niet om echte oldtimers maar ook niet om nagelnieuwe modellen. In elk geval: wij houden alvast onze ogen open voor een federaal koopje binnenkort...

Bron:HLN

Reageren

Registreer of log in om te reageren...