Suzuki-Promove rijopleidingen: PERFECTIONEER JE RIJTECHNIEK

door Thierry Sarasyn 21 juni 2017

Of je nu Marc Marquez, Tony Cairoli of Jef Verplaatsen heet, je rijtechniek is nooit perfect. Omdat alles beter kan, voorziet Promove in een waaier van rij opleidingen. Het succesvolle opleidingscentrum concentreert zich sinds dit jaar ook op motoren en zo komt het dat Suzuki als partner mee in de boot stapte. We gingen een dagje cursussen volgen aan de rand van het circuit van Zolder.

Op maat

"Promove levert rijopleidingen op maat van de klant", legt Thomas Van Outryve - Marketing verantwoordelijke bij de Belgiche Suzuki importeur - uit. "De basis is een rijopleiding die 2 uur in beslag neemt. Dat kost 200 euro, maar daarmee kun je niet alleen zelf, maar ook nog met 4 anderen aan de slag. En je bepaalt wat je wilt doen. Er is een brede waaier aan mogelijkheden."

Suzuki en Promove slaan de handen in elkaar.

Professionele infrastructuur

Dat klopt helemaal. Zo heeft Promove een heel groot terrein ter beschikking dat helemaal nat gespoten kan worden. Perfect om allerlei manoeuvres te leren in het nat. Maar je kunt ook droge vervolmakingscursussen volgen of kiezen voor off-road training.
Heel wat mensen hebben een adventure motor, maar niet iedereen heeft de skills om er daadwerkelijk ook off-road mee te gaan rijden. In een bebost deel nabij de Rodekruis bocht heeft Promove een ruim off-road trainings circuit uitgestippeld.

De juiste rij- en kijktechniek.

Bijgestuurd, gecorrigeerd, verbeterd.

En dat is dan weer perfect om met de Suzuki 1000 V-strom aan de slag te gaan. Limburg staat bekend om zijn zanderige ondergrond en die vinden we ook hier in de achtertuin van Terlamen terug.

Of je nu een doorwinterd off road rijder bent of pas je eerste meters op onverharde grond rijdt, je wordt altijd bijgestuurd, gecorrigeerd en verbeterd.


De opleidingen zijn op maat, dus gingen we zowel in het zand als op de rij- en glijpiste aan de slag.
Het moet gezegd, met heel duidelijke uitleg en oefeningen op ieders niveau. Of je nu een doorwinterd off-road rijder bent of pas je eerste meters op onverharde grond rijdt, je wordt altijd bijgestuurd, gecorrigeerd en verbeterd. Schrik moet je dus niet hebben, een gezonde nieuwsgierigheid en de wil om te leren zijn wel onontbeerlijk.

Opleiding naar eigen keuze voor groepen van maximum 5 personen.

Natte droom

Hetzelfde geldt voor als je op de natte piste gaat rijden. Het gaat tegen elke natuurlijke reflex in om op een dergelijke ondergrond hard te gaan remmen. Maar de steunwielen op de Suzuki’s houden je recht en je leert hoe de motor reageert. Je voelt ook wat het verschil is met ABS en je leert vooral – zonder risico op een valpartij – je motor te beheersen in het nat.

Je voelt wat het verschil is met en zonder ABS, en je leert vooral – zonder risico op een valpartij – je motor te beheersen in het nat.

Win een Suzuki Promove rijopleiding voor jezelf en vier vrienden

Twee keer heel tevreden dus over de opleiding, de infrastructuur en de motoren. En dat willen we delen met onze lezers. We geven immers een rij-opleiding bij Suzuki Promove weg voor jou én vier vrienden. Een opleiding die je, zoals hierboven vermeld, helemaal naar eigen goeddunken mag invullen en die twee uur duurt.

Wil je kans maken op die prijs? We maken het je niet al te moeilijk. Mail de redactie via deze rode button redactie@motornieuws.be

Vermeld in de mail je naam en adres én - hier komt ie - de naam van het wegrace circuit waarnaast de Promove infrastructuur zich bevindt.
Zelfs onze labrador had het antwoord juist. Doen! En wij doen de rest.Klik hier voor meer info over Suzuki Promove rijopleidingen

Reageren

Registreer of log in om te reageren...