Rossi's Mugello helm komt in Limited Edition op de markt

door motornieuws 20 juni 2019

Sinds 20 jaar is de Grand Prix van Mugello de uitverkoren plaats voor Valentino Rossi om helmen te tonen waarbij hij zijn verbeelding de vrije loop laat voor het design ervan. Het canvas waarop hij zijn oeuvre toont, is 100 % carbon fiber en het topmodel uit het racing gamma van AGV.


2500 Exemplaren

In samenwerking met Aldo Drudi, historisch designer van de Rossi-helmen, heeft The Doctor een nieuw en verbazend design ontworpen, met een unieke weergave van de Italiaanse vlag als kern. De AGV Pista R replica Mugello 2019 toont grote penseelstreken met een zwevende tricolore vlag bovenaan. De rood-wit-groene kleuren worden vergezeld van andere tinten zoals oranje, fluo roze, blauw en klassiek geel. Achteraan de helm, onder de spoiler, zijn de zon en maan van de partij in een gele kleur op een witte achtergrond. Het nummer 46 is met de hand opgeschilderd.

De helm zal in beperkte oplage van 2.500 exemplaren beschikbaar zijn vanaf november 2019 op de meest recente evolutie van de Pista GP. Hij kan vanaf nu besteld worden bij een AGV verkoper.

Helm AGV Pista R Mugello 2019
Segment: Racing
Materiaal: Full Carbon
Gewicht: 1350 gram
Kleuren: Mugello 2019
Aanbevolen publieksprijs: 1600 euro
Beschikbare maten: XS-XXL
Beschikbaar: november 2019

Reageren

Registreer of log in om te reageren...