Prijs Moto Guzzi V85 TT bekend.

door motornieuws 8 januari 2019

Moto Guzzi maakt prijs bekend van zijn V85 TT, de toermotor die eveneens beschikt over deftige enduro-kwaliteiten. De Guzzi is met ingang van 2019 te bestellen en wordt vanaf februari bij de officiële dealer verwacht.

De compleet nieuwe allroad-Guzzi is vanaf nu te bestellen bij de officiële dealer en wordt verwacht tegen februari 2019. Prijskaartje: 11.915 euro. De V85 is de ideale combinatie voor Guzzi-liefhebbers die naast toeren ook af en toe onverharde wegen willen opzoeken.

De V85 staat voor een 853cc luchtgekoelde 90 V-twin met twee kleppen per cilinder. Er wordt 80 pk geleverd met een koppel van 80 Nm. De V85 is het eerste blok van Moto Guzzi die gemakkelijk 8000 toeren per minuut produceert, maar ook onderin levert hij uitstekend werk. Het frame bestaat uit stalen buizen, wat de motor licht en toegankelijk maakt. De veervoorspanning en hydraulische instellingen zijn manueel eenvoudig te regelen en de ophanging zorgt voor een optimaal comfort, zowel onroad als offroad. De V85 is uitgerust met cardanaandrijving en last but not least: er zijn drie rij-modi: Road, Rain en Offroad. Voor elk wat wils dus.

Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren...