Opvallende 2019 kleuren en performance pakket voor Kawasaki Z900

door motornieuws 9 oktober 2018

Kawasaki blijft inzetten op de populaire Z900 door maar liefst vier compleet nieuwe kleurstellingen en designs voor de populaire Naked te introduceren.

Nieuwe kleuren

De 2019 kleurstellingen van de Z900 zijn zo vernieuwend dat je haast zou denken dat hier om een compleet nieuw model gaat. Zo is er het schitterende Pearl Flat Stardust White, die dankzij het groene frame en diverse groene accenten ongekend fris en modern oogt. Ook is er de geheel nieuwe kleur Moondust Grey, die sterk opvalt door de rode accentkleuren op de wielen en het frame. Voor de puristen is er uiteraard ook het kenmerkende Candy Lime Green, afgewerkt met zeer stijlvolle matgrijze lakdelen en groene accenten. Ook de introductiekleur Metallic Flat Spark Black met groen frame is in een compleet nieuw jasje gestoken, waardoor het moderne Sugomi design van de Z900 een compleet nieuwe dimensie heeft gekregen.

Voor elk wat wils

De viercilinder van de Z900 biedt met 125pk & 98,6Nm veel power en koppel. Dit zorgt voor souplesse in lage toeren en een felle acceleratie boven de 7.000 tpm, vergezeld door een mooi inluidgeluid. Dankzij het lichtgewicht Trellis frame van slechts 13,5kg stuurt de Z900 ook nog eens makkelijk en scherp, terwijl de zithoogte met slechts 795mm zeer toegankelijk is. Bovendien is de Z900 als enige in zijn klasse verkrijgbaar in een 70kW uitvoering, waardoor deze Naked in een gunstiger BIV regime valt voor wie dat wenst. Op basis daarvan is er ook een 35 kW versie voor houders van een A2 rijbewijs mogelijk. Voor elk wat wils dus.

Performance pakket

Voor wie de prestaties en looks van de Z900 naar een nog hoger niveau wil tillen is er voor een meerprijs van slechts 1.099 euro het Performance pakket. Maar liefst 80% van de Z900 rijders kiest voor dit populaire pakket, want hierdoor oogt en klinkt de Z900 niet alleen beter, ook het vermogen neemt 3,5 pk toe terwijl het gewicht met 2.8 kg afneemt.

Het Z900 Performance pakket bestaat uit:
• Akrapovi? uitlaat (Titanium of Carbon naar keuze)
• Carbon heatshield
• Buddyseat cover in kleur
• Smoke Windscherm
• Tankpad

De 2019 Kawasaki Z900 staat dit najaar al bij de Kawasaki dealer vanaf 9.199 euro en is tevens zonder meerprijs verkrijgbaar in 70kW uitvoering.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...