Ook geen fan van Valentijn? Mooi zo. Hier is wel het perfecte excuus!

door motornieuws 10 februari 2019

Donderdag is het Valentijn. Je doet er aan mee. Of je krijgt de neiging om te kokhalzen. In beide gevallen zal het volgende je interesseren. Tours & Adventure - voor zover wij weten de fijnste motorreis organisatie van het land en omstreken - biedt een trip aan naar de Vogezen in mei. Het mooie is dat je het kunt aanbieden als een Valentijnscadeau. Of gewoon de Valentijnsactie gebruiken om een korting te krijgen.

Serieuze korting op de reis van je partner

Tours & Adventure biedt met zijn georganiseerde motorreis naar de Vogezen een perfect Valentijns cadeau of gewoon een hele leuke motortrip tegen een lage prijs. En nu dus met extra korting tot en met 14 februari. Wie voor 23u59 boekt bij Tours & Adventure krijgt 33 procent korting op de bijdrage voor zijn partner.

Wat houdt die motortrip naar de heerlijke Vogezen in? Wel, vier dagen (knus) bij elkaar. Samen op de motor genieten van prachtige landschappen. In de watten gelegd worden in een 3-sterrenhotel. Ontspannen in het overdekte zwembad. Soezen in de spa-ruimte. Smullen van plaatselijke gerechten en proeven van een uitgebreid pallet van wijnen, al dan niet met bubbels. Als je daar op St-Valentijn niet mee scoort ...
Het hoeft daarom niet heinde en ver te gebeuren, het moet ook geen fortuin kosten. Daar zorgt Tours & Adventure voor, uw ervaren partner voor motorreizen made in Belgium.

120 euro cadeau

De reis gaat naar de Vogezen, een ideale bestemming voor een vierdaagse motortrip. Drie overnachtingen in hetzelfde hotel zorgen voor echte ontspanning. Twee plaatselijke ritten loodsen u doorheen het machtige landschap en de leukste routes rond de Ballon d’Alsace. Met tijd zat om te stoppen waar en wanneer u dat wil, alleen of met vrienden.

Omdat St-Valentijn een euh...unieke feestdag is, doet Tours & Adventure voor die gelegenheid letterlijk een duit in het zakje. Wie zich tot die bewuste 14 februari 2019 van St-Valentijn inschrijft voor de reis van Tours & Adventure naar de Vogezen (10 t/m 13 mei 2019) krijgt een uitzonderlijke korting op de inschrijving van zijn/haar partner. Tours & Adventure neemt één derde van de normale inschrijvingsprijs voor die partner voor zijn rekening. Een cadeau van 120 euro om samen te genieten van deze prachtige trip.

Lees meer over deze reis naar de Vogezen op de Facebook-pagina van Tours & Adventure. U vindt er alle praktische inlichtingen en het bijbehorende inschrijvingsformulier. U verneemt er ook welke service Tours & Adventure op zijn reizen biedt en welke andere bestemmingen op het programma staan.

Klik hier om naar de Facebook pagina van Tours & Adventure te gaan.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...