Nog 10 dagen tot de Honda CB Day in Antwerpen + een CB te winnen!

door Thierry Sarasyn 27 juni 2018

Op zaterdag 7 juli vindt in Antwerpen de eerste CB Day plaats. De plek van afspraak voor motorliefhebbers in het algemeen, Honda-fans in het bijzonder en - dat spreekt voor zich - CB-rijders. Honda zorgt voor een fantastisch evenement, hieronder meer info.

Unieke locatie

Het Zaha Hadidplein in Antwerpen is een heel mooie en industriële, Neo Sports Café locatie met op het programma een waaier aan activiteiten, ritten en veel, heel veel Honda CB's!

Honda maakt van de CB Day een puur festival met tal van activiteiten, helemaal in de sfeer die de CB's sinds de jaren zestig oproepen. De CB is Honda's meest bekendste model en na ruim 50 jaar populariteit, mag daar wel eens een feestje bij. Wat mag je verwachten?

- Een rondrit door en uitzichtpunt over de Haven van Antwerpen
- WSBK Race op een groot scherm
- Gratis Barbershop
- Gratis Photobooth
- Verschillende foodtrucks
- Diverse artiesten
- Expositie van een live CB tijdlijn, met daarop zoveel mogelijk iconische modellen zoals hierboven beschreven (heb jij een icoon staan en wil je hem tentoonstellen, neem dan contact met Honda op!)

- Een Honda goodie voor iedereen met de CB Week sticker op de motor
- En nog veel meer


Bovendien is er een Honda CB 125 te winnen. Redenen genoeg om op 7/7 af te zakken naar het Zaha Hadidplein in Antwerpen!Meer weten over de Honda CB Day?
Reageren

Registreer of log in om te reageren...