Nieuwe modellen: 2019 Moto Guzzi V9 Bobber Sport

door Thierry Sarasyn 2 oktober 2018

In tegenstelling tot de andere Italiaanse merken, wachten de mannen van de Piaggio groep niet op het salon van Milaan om al enig nieuws te lossen. Eén van de belangrijkste nieuwkomers is de Moto Guzzi V9 Bobber Sport.

Een showprimeur van Moto Guzzi op de INTERMOT is de V9 Bobber Sport. De V9 Bobber Sport valt op door zijn laag geplaatste monozadel, dat in combinatie met de gebruikelijke lage drag bar en lagere risers garant staat voor een sportieve, compacte rijhouding.

Andere highlights zijn de instelbare Öhlins-schokdempers, de gehomologeerde slip-on uitlaatpijpen, en de speciale oranjetint voor de brandstoftank die met de aluminium zijpanelen fraai contrasteert met de typerende total black afwerking van de V9 Bobber. Verder is het voorspatbord verkort en is de lager geplaatste koplamp voorzien van een zwarte aluminium kuip.

Met de Bobber Sport brengt Guzzi dus een goed uitgeruste en opvallende motor in pure Bobber stijl. Het mono-zadel, de hoogwaardige ophanging en dat gekende Guzzi blokken zorgen ervoor dat dit een motor is waarmee we nu al héél graag eens aan de slag willen.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...