Nieuwe Kawasaki Mule Pro MX

door motornieuws 26 juni 2018

Kawasaki MULE Utility Vechicles zijn al jaren toonaangevend. Voor 2019 wordt deze succesvolle range nog verder uitgebreid met de compleet nieuwe MULE PRO-MX.

Persbericht - Dit nieuwe MULE PRO-MX is voorzien van een indrukwekkende 700cc krachtbron met CVT en biedt de perfecte mix van een full size en compacte UTV. Want ondanks dat de afmetingen relatief compact zijn, biedt dit model een indrukwekkend laadvermogen van 317kg en een trekgewicht van maar liefst 680kg, terwijl de draaicirkel beperkt is gebleven tot slechts 4.2 meter.

Complete uitrusting

Ook de uitrusting van de PRO-MX mag zich groots noemen met standaard elektronische stuur-bekrachtiging, schrijfremmen voor en achter en een rondom onafhankelijke wielophanging. Ook een ergonomisch vormgegeven bank en zelfs een in hoogte verstelbaar stuurwiel ontbreken niet.

Bovendien is de PRO-MX standaard al voorzien van deuren en is het nieuwe dashboard nog overzichtelijker geworden. Met maar liefst vier koplampen bent u altijd gegarandeerd van goed licht en dankzij de ruime bagageruimte van 14.4 liter kunt u een legio aan spullen meenemen.

Vanaf augustus

De Kawasaki MULE PRO-MX is dankzij zijn veelzijdige karakter en zeer complete uitrusting de ideale UTV voor zowel professionele als de meest veeleisende particuliere gebruikers.

De 2019 MULE PRO-MX staat al vanaf augustus 2018 in de showroom in de kleur groen. De prijs wordt binnenkort bekend gemaakt.


Meer weten over de Kawasaki Mule Pro Mx?

Reageren

Registreer of log in om te reageren...