MotoMondo nieuwe Benelux importeur voor Hyosung

door motornieuws 14 november 2018

Hyosung keer terug naar de Benelux. Het in 1978 opgerichte merk wordt in België, Nederland en Luxemburg geïmporteerd door de duizendpoten van MotoMondo en start zijn come back met de Aquila GV 125S Bobber. Maar, er is meer en zwaarder materiaal op komst.

Van 125 tot 300 cc

De Aquila is een motorfiets met een klein hart maar een volwassen uiterlijk. De vloeistofgekoelde 125cc V-Twin is geschikt vanaf het A1 rijbewijs en zal (vanaf nu) leverbaar zijn in twee kleurvarianten, zwart en groen. MotoMondo en de klanten mogen ook uitkijken naar zwaardere modellen want in de zomer van 2019 zal ook een 300cc Bobber gepresenteerd worden en voor 2020 staat er een neo-retro model in 125 en 300cc op de planning. De Aquila GV 125 S Bobber zoals het model officieel heet, zal in België 4.499,00 euro kosten (exclusief de onvermijdelijke kosten) en in Nederland 5.499 euro (inclusief de onvermijdelijke kosten). Wellicht zal de nieuwe Hyosung het beter doen in België dan in Nederland omdat - O, uniform Europa - de wet in België houders van een autorijbewijs na 2 jaar ook toelaat om met een 125 cc te rijden.

Het is de bedoeling om deze fraaie Bobber in eerste instantie aan te bieden via het bestaande Mash dealernetwerk in de Benelux.

MotoMondo laat weten wel uit te kijken naar mogelijke nieuwe dealerschappen, voor Hyosung in de Benelux.

De website en de social media kanalen zullen spoedig actief zijn.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...