Moto Guzzi Experience 2019: adembenemende routes, all-in formules, vriendschap, en zoveel meer.

door motornieuws 20 november 2018

Moto Guzzi Experience is aan zijn derde editie toe en dit jaar belooft nog mooier, beter en gevarieerder te zijn. De mooiste wegen van Italië en Europa worden uitgestippeld en er kan gekozen worden uit verschillende formules: van vier dagen all-in, tot tien dagen met de rugzak. Het programma beslaat negen maanden en gaat van start in maart 2019. Ook benieuwd wat de Italiaanse schone te bieden heeft?

Op de Eicma-beurs, die plaatsvond in Milaan van 8 tot 11 november, kon je je als eerste inschrijven voor de Moto Guzzi Experience 2019. Het belooft dit jaar een wondermooie editie te worden, een rit op de mooiste wegen van Italië en Europa. De vorige twee edities kenden een geweldig succes, toen werd gereden over de prachtige wegen van Sardinië, door de Dolemieten in Trentino en in Toscane. Binnen Italië dus, 2019 gaat breder: ook andere Europese landen worden op het lijstje gezet.

De Moto Guzzi Experience werd voor het eerst georganiseerd in het najaar 2017 en biedt een mooi avontuur op het zadel van de Moto Guzzi. Een authentieke ervaring voor alle motorrijders die ervan houden on the road te zijn, de natuur te verkennen en vriendschap te sluiten met andere Guzzi-fans.

Voor elk wat wils

Anno 2019 kan er gekozen worden uit verschillende formules: van kortere, 4-daagse trips, excursies van een week, tot meer avontuurlijke ervaringen, zoals tien dagen op een Moto Guzzi. Voor de motorrijder die graag een luxueuzer reisje wil: er kan zelfs geopteerd worden voor een all-in formule, die lunchpakketten biedt onderweg en je ’s avonds meegenomen wordt naar gezellige restaurantjes. Ook gebruik van de motoren, brandstof en alle technische hulp onderweg zijn hierbij inbegrepen.

Tijdens elke fase van de Moto Guzzi Experience kan er kennis gemaakt worden met de volledige Moto Guzzi-collectie. Zo richt het Italiaanse merk zich niet enkel op de trouwe Guzzi-fans, maar ook de andere motorrijder kan hierbij proeven wat Moto Guzzi te bieden heeft.

Voor meer info kan je reeds terecht op motoguzzi@motoguzziexperience.com


Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren...