Indian's 2020 Roadmaster Elite

door motornieuws 5 februari 2020

Indian Motorcycle kondigde gisteren de terugkeer aan van de Roadmaster Elite. Deze Roadmaster Elite met de Thunder Stroke 116 motor is het ultieme toeringmodel van Indian en levert volgens het bedrijf een unieke rijervaring voor tourders. En wat vooral indrukwekkend is: elke Roadmaster Elite krijgt een nauwgezette verfbeurt die met de hand aangebracht wordt en waar meer dan 30 uur aan wordt gespendeerd.

Geen beeld zonder de juiste klank

Behalve dat mooie visuele plaatje zorgt het PowerBand Audop Plussysteem ook voor een gepaste klank. Het systeem levert een uitzonderlijke sound en helderheid via de speakers aan de zadeltassen die ook nog eens 50 procent luider zijn dan het audiosysteem op de normale 2020 Roadmaster en Roadmaster Dark Horse. Dankzij de ingebouwde dynamishe equalizer leveren ze een kristalhelder geluid in elke rijconditie.

Thunder Stroke

Indian is gelukkig niet vergeten dat er ook nog gereden mag worden met hun Roadmaster Elite. Daarvoor staat de Thunder Stroke 116 met 1890cc en 168 Nm koppel paraat. Drie rijmodi (Tour, Standard en Sport) zorgen voor aangepaste instellingen afhankelijk van je voorkeur en het Indian Motorcycle Ride Command-systeem biedt aangepaste rijdersinformatie, Bluetooth-compatibiliteit en linkt gemakkelijk met de Indian Motorcycle Ride Command app zodat belangrijke info over je motor zelfs vanop afstand te raadplegen valt.

Master of the road

Deze Elite-versie staat natuurlijk garant voor dezelfde eersteklas touringfaciliteiten waar de Roadmaster zijn naam aan dankt. Analoge benzine- en voltmeters op de tank, de mogelijkheid om de achterste cilinder uit te schakelen, de Pathfinder LED-verlichting met driving lights, een comfortabel lederen touringzadel dat voor zowel de bestuurder als de passagier individueel kan worden verwarmd, armsteunen voor de passagier, verwarmde handvaten en een aanpasbaar windscherm.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...