Indian gaat in 2019 officieel samenwerken met Dirt Track Lelystad.

door motornieuws 1 november 2018

Indian Motorcycle Benelux maakte zopas het samenwerkingsakkoord bekend met Dirt Track Lelystad. In 2019 zullen het Indian-logo en de vlaggen van het Amerikaanse motormerk opnieuw te spotten zijn in en rond de piste. Ook krijgt Indian een display-stand op race-evenementen en een permanente aanwezigheid op persdagen, motorevenementen en foto-shoots.

Sinds de opening van Lelystad in 2017 is de populariteit van flattrack in de Benelux enorm gestegen. Sedertdien zijn er verschillende evenementen georganiseerd, waaronder de Hell’s Race Series en het Flatlands festival. Laatstgenoemde werd dit jaar gewonnen door – ja, u raadt het al – een Indian. Het ovaal van Lelystad lokt intussen flattrackrijders van over heel Europa en ook in 2019 zullen er verschillende grote evenementen op de kalender staan.

Ruime doelgroep

Lelystad wil niet enkel de professionele man bereiken, ook worden er initiaties gegeven, kan je er vrij rijden en er is zelfs een flat track school. Men wil zo laagdrempelig mogelijk dirttrack promoten aan de reguliere burger – of motorrijder. Er is een mogelijkheid tot professionele stage door Jan Simon Ter Heide en Maikel Dijkstra, bekend als de beste flat-tracker van Nederland.

Lynda Provoost, PR van Indian Motorcycle Benelux, reageert tevreden: “Er is een hele goede samenwerkingen met Indian en het Lelystad-team. We kijken ernaar uit om samen evenementen te organiseren. In het verleden hebben we hier reeds een succesvolle pers-dag gehad en we hopen in de toekomst nog meer mensen te overhalen in de wondere wereld van het flattracken”

Ook Dirk Pieper, eigenaar van Dirt Track Lelystad, is enthousiast: “We zijn zeer tevreden met deze samenwerking. Gezien de lange en succesvolle carrière van Indian in de flattrack-wereld, kan ik mij geen betere partner inbeelden.”

Lees hier onze ervaring met het flattracken in Lelystad


Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren...