Hostessen op motorbeurzen: is het zo dan goed?

door Thierry Sarasyn 5 oktober 2018

De Intermot in Keulen is qua nieuwe motoren vergelijkbaar met een olifant die een muis baart. Dus gingen wij ook nog op zoek naar andere modellen. Er is de voorbije jaren heel wat te doen geweest over de hostessen op de auto- en motorbeurzen. Meerbepaald over hoe die eruit moeten zien en hoe ze moeten gekleed gaan. Goeie vraag...

Is braver beter?

Je mag ervan uitgaan dat als het niet over uitstoot van dieselwagens of het onder de voet lopen van andere landen gaat, de Duitser het spel nogal correct spelen. Daarom is de Intermot - op het vlak van dames die de koopwaar aanprijzen - een goede waardemeter van hoe het er aan de brave kant van het spectrum uitziet. Dus geen minirokjes of latex pakjes meer daar in Keulen. De nieuwe stijl van hostessen is braver.

EICMA in Milaan zal ook op dat vlak wellicht anders zijn, beoordeelt u zelf aan de hand van de resultaten van onze hardwerkende fotograaf of het nu de goede kant uitgaat met de kleding en stijl van de hostessen op motorsalons. Is braver beter? Of maakt het helemaal niks uit?

Foto's: Peter Aansorgh

Reageren

Registreer of log in om te reageren...