Honda geeft super(sport) deals

door motornieuws 28 september 2018

Honda komt zijn sportieve klanten nog wat extra tegemoet. Wie geïnteresseerd is in één van de sportmotoren uit het gamma van Big Red, kan nu op het einde van het seizoen een goede zaak doen:

PersberichtDe Honda Super Sport modellen blinken allen uit op het vlak van wendbaarheid en controle. Het doel van Honda met dit type motorfietsen is om, waar je er ook mee rijdt, te kunnen genieten onder alle omstandigheden en iets te ervaren wat je niet elke dag meemaakt.

Om die doelstelling te ondersteunen introduceert Honda Benelux nu speciale SUPER(sport) ‘deals’. Met deze deals krijgt men een korting van maar liefst 2.478 euro (ruim 13% op een Fireblade of ruim 10% op de Fireblade SP1). Beide ter waarde van de BIV kost.

Daarnaast is de prijs van de CBR650F tijdelijk met 1.000 euro verlaagd naar 7.999 euro . Geïnteresseerden voor de Honda CBR500R kunnen kiezen tussen een prijsvoordeel van 600 euro of een gratis Akrapovic uitlaatdemper ter waarde van 729 euro .

Race condities

Maar ook aan diegenen voor wie het nog niet snel genoeg gaat op de openbare weg, heeft Honda gedacht. Zo zijn er speciale racecondities, waarbij de korting kan oplopen tot wel 25% (20% voor een CBR500R). Waarbij onlangs de Fireblade SP1 opgenomen is in deze condities.

Informeer bij je officiële Honda dealer naar alle SUPER(sport) voorwaarden.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...