Honda Adventure Roads 2019: het Grote Avontuur deze keer in Zuid-Afrika!

door motornieuws 29 augustus 2018

Na een succesvolle eerste editie van Honda’s Adventure Roads in 2017, kondigt Honda nu een nieuwe editie aan. De Africa Twin komt thuis, want de nieuwe editie vindt plaats in Zuid-Afrika in maart 2019.

Van de Noordkaap naar de Zuidkaap

Tijdens de eerste editie van Honda’s Adventure Roads werden 40 fans en journalisten van over de hele wereld, op de Africa Twin, op een 8-daagse reis van 3.500 km gestuurd. Over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa; de Noordkaap. MotorNieuws hoofdredacteur Thierry Sarasyn was één van de 40 deelnemers die de indrukwekkende toch meereed. In 2019 zoekt Honda Adventure Roads die andere kaap op...

3.700 km van Durban tot Kaapstad

Na de vele en enthousiaste reacties, en om te laten zien wat ‘avontuur’ volgens het Honda-woordenboek betekent, kondigt Honda met trots de Adventure Roads 2019 aan. Waarbij opnieuw 40 enthousiastelingen op de Honda Africa Twin en de Africa Twin Adventure Sports op een onvergetelijke road-trip gestuurd worden. Deze keer zullen ze eindigen op het meest zuidelijke punt van Afrika.

Beginnend in Durban, zal deze tweede editie van de Honda Adventure Roads de deelnemers via een route van ruim 3.700km over de gehele breedte van het land, en via Lesotho, naar het prachtige Kaapstad sturen. Een 12-daagse reis over diverse terreinen door betoverende landschappen naar één van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen.

Plaats voor 40

De Honda Adventure Roads 2019 editie is een compleet pakket voor 40 deelnemers verdeeld over Europa. Voor alle accommodaties, begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor wordt gezorgd. De deelnemers kunnen veilig en vertrouwd deelnemen aan dit Grote Avontuur en hoeven zich op geen enkel vlak zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally rijders - zoals Joan Barreda - die meerijden.


Klik hier voor de route, meer informatie en voorwaarden voor deelname aan de Honda Adventure Roads 2019

Bekijk hier de video van onze trip met de Africa Twin naar de Noordkaap met Honda Adventure Roads

Reageren

Registreer of log in om te reageren...