Ewan McGregor, Guzzi fan en nu in het zadel van een V85TT

door motornieuws 6 juni 2019

Er zijn niet zo heel veel wereldsterren die ook echt motorrijden, maar Ewan McGregor is er alvast één van. De Long Way Around held en motorfan zit weer in het zadel van één van zijn favoriete motormerken. McGregor maakt voor het merk uit Madnello een publiciteitscampagne

Ewan McGregor wipt weer in het zadel van een Guzzi voor de campagne van de V85TT die in Sardinë opgenomen werd.

Het is niet de eerste keer dat McGregor met Moto Guzzi samenwerkt. Hij deed dat al in 2013 toen hij in Australië de campagne opnam voor de California 1400.
Het mag verrassend heten dat Guzzi als relatief klein merk de budgetten heeft om een samenwerking met een hollywood ster aan te gaan. Maar Guzzi, maar Guzzi maakt natuurlijk deel uit van de Piaggio Group en bovendien windt McGregor er geen doekjes om dat hij het merk uit Mandello del Lario een warm hart toedraagt. In the Long Way Down documentaire houdt hij zelfs halt aan de fabriek in Mandello. Enige tijd later keert hij met een eigen Guzzi terug naar London.

De liefde bekoelde niet en nu is McGregor het gezicht van de campagne ter promotie van de V85TT. Goed om een wereldster ook eens motorfietsen te zien promoten in plaats van koffie, parfum of auto's.

Foto's : Paolo Zambaldi (agence Ad Store Italia)

Reageren

Registreer of log in om te reageren...