De FTR 1200 is nog niet op de markt, maar Indian heeft reeds verschillende accessoire-collecties klaar.

door motornieuws 17 november 2018

Het Amerikaans motormerk Indian is wel heel vooruitziend: ook al is de FTR 1200 nog niet op de markt, toch kan je reeds gepersonaliseerde toebehoren bestellen. Met meer dan 40 individuele accessoires biedt Indian de mogelijkheid om de FTR 1200 volledig aan te passen naar persoonlijke wensen. Vier thema’s komen aan bod: de Tracker, Rally, Sport en Tour.

“In zijn standaarduitvoering is de FTR 1200 een prachtige, op het flat track geïnspireerde straatmotorfiets met heel veel mogelijkheden om te personaliseren en customizen,” zegt Reid Wilson, Senior Director van Indian Motorcycle. “De nieuwe accessoire-lijn betekent een serieuze verdere uitbreiding op het FTR 1200 platform. Het biedt de mogelijkheid te kiezen voor een complete collectie of accessoires te combineren tot iets volkomen unieks.”

De vier FTR 1200 accessoire-collecties:

Tracker

De Tracker collectie leunt het meest aan bij de roots van de FTR 1200, met andere woorden de flat track. Hoort hierbij: een laag zadel met unieke zitting, hoge slip-on Akrapovi? uitlaat en het kentekenplaat die gemonteerd wordt aan de zijkant.

Rally

De Rally uitvoering wordt gekenmerkt door een vering van 150mm, aluminium spaakwielen, een hooggeplaatst nummerplaathouder en Akrapovi? uitlaat. Deze wordt afgewerkt met een uniek zadel, spatborden, tankschilden, een windscherm en een Rally-stuur van ProTaper.

Sport

What’s in a name? De no-nonsense verzameling carbondelen zorgt niet enkel voor extra snelheid, maar ook visueel krijgt deze een extra boost. Een lage slip-on Akrapovi? uitlaat, maar ook het uniek voorspatbord, tankschild en zadel maken de FTR 1200 net iets meer racy.

Tour

De Tour collectie zorgt voor extra gebruiksgemak op de FTR 1200, waardoor extra kilometers een fluitje van een cent wordt. Deze uitvoering is uitgerust met extra opbergruimte: een waterdichte roll-top zijtas en tanktas. Bovendien krijgt de Tour collectie extra comfort door zijn windscherm.

Met deze collecties slaagt Indian erin elke klant tevreden te stellen. Met andere woorden: een gepersonaliseerde, dynamische aanpassing, maar ook de mogelijkheid tot extra gebruiksgemak.

De complete lijn accessoires is vanaf de lente van 2019 beschikbaar via de Indian dealers. Deze zijn te bezichtigen op www.indianmotorcycle.eu

Reageren

Registreer of log in om te reageren...


Meest gelezen artikels deze week

aanmelden