BMW Motorrad Dealer Clash 2019: And The Winner Is...

door Thierry Sarasyn 14 maart 2019

De tweede editie van de BMW Motorrad Dealer Clash kende vandaag zijn slot in de BMW Brand Store in Brussel. Een vakjury koos uit de verschillende creaties door BMW-dealers gebouwd werden een, zo bleek, overduidelijke winnaar:

De winnaar: R90 Shades of Grey door Motorsport Mabbe.

Mabbe met kop en schouders

De top drie zag er als volgt uit:

Eerste plaats : R90 Shades of Grey door Motorsport Mabbe
Tweede plaats: Back to Basic oor Louyet Motor
Derde plaats: Two in One door Ginion Motorbikes

De custom-BMW's blijven nog tot 18 maart te bezichtigen in de BMW Brand Store in Brussel. Daarna keren ze terug naar de dealers die hen bouwden, om daar tot slot nogmaals tentoon gesteld te worden tijdens het BMW lancerings-weekend op 23 en 24 maart. Ook later worden de motoren nog eens getoond in Nijvel.
Winnaar Motorsport Mabbe mag terecht fier zijn, want in zowat elke afzonderlijke categorie kwam de R90 Shades of Grey als winnaar uit de bus. Afwerking, originaliteit en vakmanschap werden dus erg naar waarde geschat door de jury. Bovendien hadden ze bij Mabbe zeer goed het reglement gelezen en geïnterpreteerd. Het beperkte budget waarmee mocht gewerkt worden, sloeg op het aanbrengen van nieuwe onderdelen. Tweedehands stukken en werkuren waren niet aan beperkingen onderworpen. En laat ze nu bij Mabbe zowel aan tweedehands onderdelen als aan werkijver helemaal geen tekort hebben. Het resultaat mag er zijn. Een verduiveld mooie sietekerre, zoals ze daar in Wielsbeke zeggen.

Tweede plek voor de Back to Basic door Louyet Motor

Nummer drie: Two in One door Ginion Motorbikes

Gallerie de photos

Reageren

Registreer of log in om te reageren...