Bihr en IP Store bundelen krachten

door motornieuws 6 januari 2020

Bihr, grote Europese verdeler op het vlak van accessoires, kondigde vandaag aan dat het 100% van IP Store heeft overgenomen. IP Store is een in België een toonaangevende distributeur van motorbanden en van een aantal motorkledingmerken en accessoires.

Groter aanbod

Persbericht - Bihr versterkt dankzij de overname haar commerciële voetafdruk in België. Binnenkort kunnen klanten van IP store profiteren van het omvangrijke productaanbod van Bihr, en vice versa krijgen klanten van Bihr ook toegang tot producten die exclusief door IP Store werden gedistribueerd. Huidig CEO van IP Store Bernard De Longueville neemt de positie van Sales Director Belgium in als gevolg van de overeenkomst. "Ik ben erg blij dat ik me bij Bihr kan aansluiten om onze gezamenlijke activiteiten tot een ongekend niveau te laten groeien. Aldus Bernard De Longueville. De kracht van het Bihr-aanbod in combinatie met onze zeer diepe Belgische roots zal zeer gunstig zijn voor onze klanten"

Christophe Piron, CEO van Bihr: "We zijn erg blij om met IP Store samen te werken. Met deze transactie wordt Bihr niet alleen de uitgesproken leider in de distributie van motorbanden in België, maar hebben we ook de mogelijkheid om een aantal merken die ons nog ontbraken, toe te voegen aan Bihr's productenaanbod.” Dankzij de overeenkomst zal Dominique Jamar - nu nog de huidige Sales Director Belgium - het managementteam van Bihr versterken en zich richten op Business Development.

Christophe Piron (l) van Bihr en Bernard De Longueville (r) van IP Store schudden de hand op de overeenkomst

Reageren

Registreer of log in om te reageren...