Aprilia Tuono V4 gekozen tot coolste motorfiets

door motornieuws 20 december 2018

Als het aan de Amerikanen ligt, is er geen discussie mogelijk: dé must have-motorfiets komt uit Italië. Voor het tweede jaar op rij hebben de collega's van Cycle World Magazine, de bijbel voor Amerikaanse motorrijders, de Aprilia Tuono verkozen tot zijn beste motorfiets. Dit is ook zonder twijfel de coolste motor, zo staat in het verklarende bericht bij de ‘2018 Best Standard Bike’-award.

Coolfactor

De Aprilia Tuono V4 1100 RR wordt erkend als een ‘totale’ motorfiets, omdat hij extreem veelzijdig is in de wijze waarop hij zijn wereldwijd vermaarde prestaties en toptechnologie combineert met een uitstekend comfort voor de rijder en zijn passagier.

Deze erkenning voor het Italiaanse merk vanuit een van de meest vooruitstrevende markten ter wereld bevestigt dat de Tuono V4 1100 RR een uitzonderlijke pretmachine is – die vakjournalisten al vaak de meest efficiënte en snelste in zijn segment hebben genoemd – en een van de meest opwindende motorfietsen op de markt.

Volgens Cycle World onderscheidt de Aprilia Tuono V4 1100 RR zich niet alleen door zijn beroemde Aprilia 65° V4-motor van de concurrentie, maar ook door de hoge kwaliteit van zijn frame en ophanging, zijn ultramoderne elektronica en zijn eersteklas remsysteem. Deze betrouwbare, snelle en comfortabele motorfiets onderscheidt zich bovendien van rivalen door zijn 'coolfactor' en de opwinding die hij verschaft.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...