Als Trôp niet teveel is: 2019 Kawasaki Ninja H2 gaat van 200 naar 231 pk

door motornieuws 11 augustus 2018

Voor sommigen is trôp niet teveel. Kawasaki geeft zijn nu al beresterke Ninja H2 een vermogensboost. Het vermogen van de 2019 Kawasaki Ninja H2 van 200pk stijgt naar een indrukwekkende 231pk, maar ook kreeg dit model een legio aan technologische updates, waaronder nieuwe Brembo ‘Stylema’ remmen en een TFT display met Bluetooth connectiviteit.

PERSBERICHT - Waar de hand gebouwde Ninja H2 al bekend stond om zijn imposante vermogensafgifte, heeft Kawasaki er voor komend modeljaar nog een schep bovenop gedaan. Zo steeg het standaardvermogen van de Ninja H2 van 200pk naar een imposante 231pk. Het officiële Ram-Air vermogen van de 2019 Ninja H2 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Van 200 naar 231 pk

Bridgestone en Brembo

De indrukwekkende combinatie van prestaties en efficiëntie is onder meer te danken aan diverse onderdelen die overgenomen zijn van de succesvolle Ninja H2 SX Sport Tourer, waaronder het inlaattraject en de ECU. Verder werd de 2019 Ninja H2 voorzien van de nieuwste Bridgestone RS11 banden en hoogwaardige Brembo 'Stylema' remklauwen. Deze nieuwe remklauwen bieden een verbeterde koeling van de remblokken voor een meer direct en beter voorspelbaar remgevoel.

Opvallend: nieuwe logo

Betere uitrusting

Naast diverse visuele updates, waaronder een nieuw Supercharged logo en een unieke zelfherstellende laklaag is de 2019 Ninja H2 als eerste Kawasaki uitgerust met een TFT display met Bluetooth connectiviteit. Hierdoor is het mogelijk om via een smartphone de motor te linken aan de nieuwe 'Kawasaki Rideology' app. Eenmaal gekoppeld, kan de smartphone een schat aan informatie tonen, zoals het brandstofniveau, de accuconditie en aankomende onderhoudswerkzaamheden. De unieke zelfherstellende laklaag van de Ninja H2 is door Kawasaki volledig in eigen huis ontwikkeld en vereffend zelf kleine krassen en slijtplekken bij warme temperaturen.

Naast de reguliere Ninja H2 biedt Kawasaki voor 2019 tevens de exclusieve Ninja H2 Carbon, voorzien van een carbon topkuip, speciaal mat lakwerk en een Öhlins achterschokdemper.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...