2020 Moto Guzzi V85 TT Travel: Guzzi gaat reizen

door Thierry Sarasyn 4 november 2019

De vorig jaar gelanceerde Moto Guzzi V85TT deed het in dat debuutjaar lang niet onaardig. In 2020 gaan de Italianen een stap verder met de V85 TT Travel.

Extra's

Omdat het avontuur zelden om de hoek ligt, moet een adventure motor anno 2020 ook een reismotor zijn. Voor wie grotere afstanden wil afleggen, rust Guzzi zijn V85 TT in een Travel uitvoering nu standaard uit met een hoger windscherm, verwarmde handvatten en zijkoffers. De Guzzi V85 Travel krijgt ook het MIA systeem. Niet dat van de Music Industry Awards, maar wel een multimedia platform dat je toelaat je smartphone te connecteren en alle elektronica te monitoren.

De Guzzi V85 TT viel ons vorig jaar al op door zijn gebruiksvriendelijkheid en het leuke motorkarakter. De toegevoegde onderdelen op de Travel uitvoering stellen de 90° V-twin inderdaad beter in staat om lange afstanden af te leggen. Met een verbruik van 4,9 liter en de gekende 23 liter tank, kom je met de nieuwe versie op een mooie dag 450 km ver. Het vermogen blijft identiek aan die van de standaard versie: 80 pk en 80 Nm. De Moto Guzzi V85 TT Travel wordt uitsluitend in het Sabbia Namib kleur geleverd.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...