2019 Kawasaki Ninja ZX-6R debuteert met scherpe prijs

door motornieuws 26 oktober 2018

Kawasaki verraste enkele weken geleden met de aankondiging van een nieuwe Ninja ZX-6R. Niet alle fabrikanten geloven nog in de middenklasse supersports, maar Kawasaki doet dat duidelijk wel nog. Meer zelfs, ze kondigen een prijs aan die een heel pak onder die van het vorige model ligt.

2000 euro onder de vorige versie

Persbericht - De 2019 Ninja ZX-6R 636 wordt leverbaar vanaf eind november, tegen een prijs vanaf 11.799 euro en dat is maar liefst 2.000 euro goedkoper dan het vorige model uit 2016!

Henk Salomons, General Manager Kawasaki Benelux licht dit toe: "De nieuwverkopen in het supersport segment staan al jaren onder druk, dus het lijkt alsof deze klasse minder interessant is voor fabrikanten. Echter, het aandeel van supersports in gebruikte motoren is onverminderd hoog. We hebben dus beslist om in samenwerking met de fabriek en onze dealers tot een zeer aantrekkelijke prijs te komen om klanten een perfect alternatief te bieden. Ik denk dat onze missie geslaagd is. De Ninja ZX-6R is een super pakket, een hi-tech ras supersports met het meeste vermogen en koppel in zijn klasse, Ninja quality nu voor een onvoorstelbare consumentenprijs!"


Lees hier wat we eerder al over de 2019 ZX-6R schreven

Reageren

Registreer of log in om te reageren...