Xclusive Bike Torhout benoemd tot officiële Moto Guzzi dealer.

door Livia Schermerhorn 30 januari 2019

Xclusive Bike in Torhout werd reeds benoemd tot grootste Vespa shop in Vlaanderen. Onlangs werd ook Moto Guzzi toegevoegd aan het gamma, wat de winkel uniek maakt in België. Xlusive Bike is exclusief verdeler van alle merken van de Piaggio Group.

Piaggio Group zet in op een efficiënte verkoop van het hele gamma, zodat de Vespa- en Piaggio scooters samen met de Aprillia- en Moto Guzzi motoren onder een dak gegroepeerd worden. In lijn hiermee heeft Xclusive Bike in Torhout het motormerk Moto Guzzi in zijn gamma toegevoegd. Dat maakt hen een van de winkels die uitsluitend merken van de Piaggio Group verdeelt.

Xclusive Bike staat bekend voor hun sterke professionaliteit, exlusieve projecten in een informele sfeer. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en beschikt onder meer over een eigen carrosserie- en spuitafdeling. Een grote troef voor een merk als Moto Guzzi, dat zich uitstekend leent voor customizing, voor een unieke look & feel.

Moto Guzzi is vanaf nu te bewonderen bij Xclusive Bike naast andere grote merken als Vespa, Piaggio, Ape en Moto-Guzzi. Tijdens de Open Deur Dagen op 25 en 26 mei viert de winkel deze uitbreiding, waarbij u kan kennismaken met het volledige Motto-Guzzi gamma.

Zaakvoerder Geert Swaenepoel is alvast heel enthousiast: Moto Guzzi is een prachtige aanvulling op ons huidige gamma, én heel werkbaar om te customizen. 2019 wordt voor ons het jaar van de nieuwe uitdagingen. Naast het officiële Moto Guzzi-dealerschap en de uitbreiding van de bestaande handelszaak – naar bijna een verdubbeling – verwachten wij eind 2019 onze nieuwe showroom en werkplaats te openen.


Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren...