West Coast Motors en H-D American Lifestyle opnieuw beste Harley-Davidson dealers

door Jill Danneels10 maart 2019

Voor het tweede jaar op rij zijn West Coast Motors in Alkmaar (NL) en H-D American Lifestyle in Zwijndrecht bekroond tot beste Authorized Harley-Davidson dealers van de Benelux. Zij ontvingen de prestigieuze Bar & Shield Award. In die beoordeling staat klanttevredenheid als een van de belangrijkste aspecten, maar ook verkoopcijfers, uitstraling, businessplan, klantactiviteiten en showroom tellen mee.

Mooie prijs

Binnen het dealernetwerk van Harley-Davidson staat de Bar & Shield Award hoog in aanzien. H-D American Lifestyle in Zwijndrecht is alvast dolgelukkig met de prijs. Eigenaar Timo van den Broeck: Twee jaar op rij worden we als beste beoordeeld. Echt geweldig! Wij investeren continu in de relatie met onze klanten en dit is het beste bewijs dat die strategie werkt. Met het hele team, inmiddels veertien man, zetten wij alles op alles om de best mogelijke service te leveren. Om de lat nóg hoger te leggen hebben we zelfs nog twee vacatures. Dus als je dit leest en bij de beste dealer van België wil werken dan horen we graag van je.

Ook in Alkmaar is het nieuws met blijdschap ontvangen. West Coast Motors pakt de prijs maar liefst voor de vijfde keer. Eigenaar Bas Leek: De klant heeft gesproken, daarom zijn wij extra blij met de Bar & Shield Award. We doen iedere dag ons stinkende best voor onze klanten zonder nou echt bewust met deze prijs bezig te zijn. Maar toen we halverwege het jaar eens gingen kijken bleken we een flink eind op kop te liggen. Die waardering van onze klanten is fantastisch en we blijven er alles aan doen om die ook in de toekomst waar te maken. Op naar nummer zes!

Innovatie en klantgerichtheid

Martin Mulder, Country Manager H-D Benelux kijkt met trots naar het H-D-dealernetwerk. Hij vertelt: Ons dealernetwerk wordt continu sterker. Onze dealers zijn het visitekaartje van ons merk en het is fantastisch om te zien dat die dealers continu bezig zijn zichzelf te verbeteren. Dat doen ze door te innoveren en door continu in gesprek te blijven met hun klanten. Timo en Bas hebben dit jaar, met hun teams, opnieuw bewezen dat die klantgerichtheid werkt. Deze prijs is daar het ultieme bewijs van. Namens Harley-Davidson feliciteren wij beide dealers en hun teams met deze prachtige waardering!

Over Harley-Davidson Motor Company®

Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen en evenementen, en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding.

Neem hier een kijkje op de Harley-Davidson website

Reageren

Registreer of log in om te reageren...