Verlengde garantie bij Aprilia en Moto Guzzi

door motornieuws 5 juni 2020

De periode waarin we niet mochten of konden motorrijden omwille van de lockdown is gelukkig verleden tijd. Aangezien onze motoren toch een tijdje hebben moeten stilstaan komt Piaggio Group nu met een sympathieke actie om dat te compenseren en verlengen ze de fabrieksgarantie van hun merken met twee maanden

Zorgeloos weer rijden

De Piaggio Group-merken die van de aanbieding genieten zijn Moto Guzzi, Aprilia, Vespa en Piaggio. De gratis garantieverlenging geldt voor alle motoren en scooters die ingeschreven zijn in de periode van 11 maart 2018 tot en met 1 mei 2020 en waarvan het regulier onderhoud is uitgevoerd volgens het door de fabrikant voorgeschreven schema.

"Dit is een speciale service die we als officiële actie aanbieden aan onze trouwe klanten en enthousiaste motor- en scooterrijders die vanwege de lockdown hun favoriete vervoermiddel een tijdlang niet hebben kunnen gebruiken. Nu er steeds meer flexibiliteit komt willen we hen in staat stellen net zo zorgeloos als voorheen van hun scooter of motorfiets te genieten dankzij kosteloze verlenging van de garantie met een periode die ongeveer net zo lang is als de noodzakelijke stilstand", aldus Piaggio Group.

De garantieverlenging kan geactiveerd worden via de websites van de verschillende merken, via de klantenservice of via de dealer of het servicepunt in de buurt.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...