Nieuw bij Bihr: ROK bagageriemen

door motornieuws 22 juli 2020

Tijd om op vakantie te gaan! En geen betere moment dan een aangename #staycation in eigen land, met de motor bijvoorbeeld. Een handige partner tijdens jouw meerdaagse trip zijn de bagageriemen van ROK waarmee je jouw propere onderbroeken en t-shirts in een handomdraai op je passagierszitje of bagagedrager monteert. Liefst wel in een reistas, welteverstaan.

Iets meer dan 20 jaar geleden kwamen de ROK STRAPS uit Australië tevoorschijn. Ze zijn ontworpen om praktisch en snel te gebruiken op scooters, motoren en quads maar kunnen in eender welke situatie van pas komen.

Baggage of goederen vervoeren op twee wielen kan soms lastig zijn. Dat begint al bij het bevestigen en vastzetten van je items op de motor. ROK STRAPS zijn ontworpen om zich meteen aan te passen aan om het even welk bevestigingspunt. Er zijn twee soorten riemen: de Pack Strap en de Stretch Strap. Beiden zijn verkrijgbaar zijn in een uitgebreid kleurenpallet. De riemen bestaan uit een stevige rubberen koord dat met nylon omvlochten is. Dat maakt de riemen elastisch en flexibel en tegelijk sterk en robuust bij het aanspannen, ongeacht de snelheid.

De Pack Strap kost €21,60, de Stretch Strap koop je voor €30. Beschikbare kleuren zijn oranje, zwart, groen en blauw

Reageren

Registreer of log in om te reageren...