Michelin Tracker, de nieuwe off-road-motorband

door Jill Danneels 4 mei 2019

De Michelin Tracker is geïnspireerd op de motorbanden waarmee op het hoogste niveau van de wedstrijdsport wordt gereden. Hij is gemaakt voor een groeiende groep motorrijders; namelijk de off-road liefhebbers die een betrouwbare band zoeken om maximaal te kunnen profiteren als ze gaan rijden. De Michelin Tracker voorziet in de behoeften van zowel amateursporters als plezierrijders en biedt een band die geschikt is voor verschillende soorten terrein.

Veelzijdig

De band een voorkeur voor zand, modder en aarde, maar is tevens ook goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en is ideaal voor Enduro en Trail motoren. Door zijn bestendigheid, prestaties, veelzijdigheid en betaalbare prijs, zal hij beslist een grote groep motorrijders aanspreken die van off-road houden.

Daarnaast zijn veel technologieën toegepast in deze nieuwe band: er is veel aandacht besteed aan het profiel en zorgt voor tractie en remvermogen in de meest moeilijke omstandigheden. Uitstulpingen tussen de nokken vormen bruggen om meer bescherming te kunnen bieden en de weerstand tegen schokken te vergroten. Door de opbouw, met een dubbele karkaslaag, kon het gewicht van de band worden verlaagd terwijl het comfort en de stuurprecisie verbeterden.

Tot slot is de MICHELIN Tracker te combineren met MICHELIN Bib Mousse in vier afmetingen (M15, M18, M22 en M199). Dat zorgt voor extra bescherming tegen lekrijden als men off-road gaat.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...