Ducati Gent bekroond als Best Dealer in de BeLux.

door motornieuws 22 december 2018

Tijdens de Ducati Global Dealer Conference werden Maaike en Bart Baele onlangs bekroond als Best Dealer 2018 voor het Belux grondgebied. De zaakvoerders van Ducati Gent werden eerder al in de bloemetjes gezet door Ducati en ook dit jaar mochten zij een mooie award in ontvangst nemen.

De Ducati Global Dealer Conference gaat naar jaarlijkse traditie door in Milaan, waar er verschillende awards worden uitgedeeld. Ducati Gent werd dit jaar verkozen tot Best Dealer 2018 voor het Belux grondgebied. In 2008 werden ze reeds bekroond als Most Improved Dealer en in 2012 konden ze de Best Dealer Sales en Best Dealer After-Sales awards in ontvangst nemen.

Ducati Gent groeide uit van een kleine garage in het centrum van Gent tot een van de grotere Ducati Stores in de Benelux. Intussen zijn Maaike en Bart gevestigd langs de verbindingsweg N60 in Eke, vlak naast de autosnelweg E17. Hun uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke aanpak zorgen voor een groeiend aantal tevreden klanten. Ducati Gent vertegenwoordigt het Italiaanse merk door een elegant design, sportieve prestaties en gesofistikeerde technologie├źn.

We zijn fier deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit bevestigt dat de inspanningen van ons hele team en onze visie overeenkomen met de toekomst visie van Ducati en dus nauw aansluiten bij de waarden van de Ducati way of life. Dit motiveert ons nog meer om ons volop te blijven inzetten voor de toekomst en tot het uiterste te blijven gaan voor de tevredenheid van al onze klanten., aldus Bart en Maaike.

Tekst: Jill Danneels

Reageren

Registreer of log in om te reageren...