2019 kleuren voor Kawasaki Vulcan S.

door motornieuws 12 september 2018

De Kawasaki Vulcan S is een populaire jongen bij de middenklasse cruisers. Voor 2019 geeft Kawa hem nieuwe kleuren:

Nu al in de showroom

Persbericht - Door zijn unieke ERGO-FIT systeem en speciale grafische accenten is de 2019 Vulcan S de onbetwiste Japanse topper.
De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie de onbetwiste Japanse topper in het Cruiser segment. Ook heeft de Vulcan S de beste handling in zijn klasse, dankzij de krachtige parallel twin.
Voor 2019 zal de Vulcan S in maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn, namelijk de reguliere Vulcan S in de tijdloze kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van de schitterend kleurstelling Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een fraaie wheelstriping. Bovenaan de ladder prijkt de Vulcan S CAFE. Deze is naast de schitterende kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook voorzien van een café-style windscherm.

ERGO-FIT
Uiteraard zijn alle 2019 Vulcan S modellen dankzij het unieke ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Zo zijn er “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels evenals trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in 3 standen worden versteld. Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf € 7.649,- en staat vanaf de eerste week september in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...