door 1 januari 1970

Info avond

Op 21 november 2014 is de KTM RC390Cup Kick-off Night, waarop we alle benodigde informatie presenteren. Naast de definitieve lay-out van motor & pak maken we ook de racekalender, technische details en aanschafprijs bekend. Barry Veneman (bondscoach wegrace) zal de samenwerking tussen de KTM RC390Cup en de KNMV belichten.
We zijn trots om Motul, Metzeler, Damen Leathers en Red Bull als eerste partners te mogen noemen. Daardoor is er nog maar beperkt ruimte voor extra partners. Wil jij jouw bedrijfsnaam verbinden aan de RC390Cup? Neem dan snel contact op. Kijk samen met ons naar de mogelijkheden om jouw logo op de motor en het pak van alle rijders te zetten.
Heb je jezelf al ingeschreven voor deze geweldige klasse of overweeg je een seizoen mee te rijden? Kom dan naar deze informatieve avond. Geef jezelf en je vrienden ter plaatse op voor het aankomende seizoen.
Vanaf 19:00 uur ben je welkom bij Garage Hellfferich, Hooiland 11, 6666 MJ Heteren. Om 19:30 uur begint het informatieve deel van de avond. Na de presentatie beantwoorden Arie Vos (organisator), Barry Veneman (KNMV) en Eldert Mulder (KTM) alle vragen die je nog hebt.
Wij stellen je aanwezigheid bij deze avond zeer op prijs. Meld je snel aan met je naam en telefoonnummer via info@ktmcup.nl, want de ruimte is beperkt.
KTM RC390Cup Kick-off Night >> 21 Nov 2014 19:00 uur >> Hooiland 11, Heteren
Tot dan!
KTM RC390Cup organisatie
www.ktmcup.nl

Reageren

Registreer of log in om te reageren...