door 1 januari 1970

1. Wij staan beter met leer

Draai of keer het hoe je wilt. Een man in leer heeft een kleine kans om er stoer uit te zien. Een vrouw in leer ziet er altijd hot uit. Leer en vrouwen, ...het is nu eenmaal een veel betere match dan leer en mannen. Tenzij je in bent voor leatherboysÂ…

Zeg nu zelf...

2. Wij kunnen meepraten met mannen, maar...

... mannen zullen nooit helemaal met vrouwen kunnen meepraten. Sommige dingen zijn gewoon niet gender-transfereerbaar.
Vrouwen die met de motor rijden, weten waar het over gaat, en kunnen mee in elk gesprek van mannen. Het maakt hen ook interessanter bij hun vriendinnen die naar hen opkijken of bij vreemden die onder de indruk zijn.

Sociaal, ook bij Distinguished Gentlemen

3. We hebben betere seks

Tja, what can i say...Uit onderzoek blijkt dat motorrijdende vrouwen betere seks hebben dan vrouwen die dat niet doen. Dat is niet alleen goed voor de vrouwen die rijden, maar ook voor hun partner.

4. Wij zijn de uitzondering, mannen de regel

Geef toe, mannen die met een motor rijden, daar kijkt niemand nog van op. Maar een vrouw die met de motor rijdt, is niet alleen de uitzondering op de regel, het toont ook dat ze lef heeft, avontuurlijk is en allesbehalve saai.

Minder alledaags, toch?

5. We maken onszelf Ă©n onze vriend populair

Motorrijdende vrouwen dwingen respect af. En worden overal goed onthaald. Op 2 wielen word je gemakkelijker aanvaard dan op 4. Dus zijn motorrijdende dames bijzonder populair.

En de meeste mannen zijn jaloers op hun vriend.

Populair en nog goede smaak ook.

6. We zijn gewapend tegen opdringerige mannen

Met een motor van 2000 euro, rij je gemakkelijk een peperdure auto zoek. Opdringerige mannen of verwaande marketting yuppies bijten gegarandeerd in het stof als ze je uitdagen. Niks zo goed om een ego te kelderen als je achterband laten zien. Of was dat je achterkant?

Think again, buster.

7. Het helpt de uitstraling en zelfverzekerdheid

Motorrijden is uitdagender voor vrouwen omdat ze per definitie minder krachtig zijn dan mannen. Dat wil dus zeggen dat hun techniek om te rijden en manoeuvreren perfect moet zijn. Wie dat onder de knie heeft, mag met recht en rede fier zijn op zichzelf. En dat geeft zelfvertrouwen.

Te weinig zelfvertrouwen? Ik?

8. Wij ervaren sommige trillingen anders

Dat is nu eenmaal zo. Misschien vinden wij die trillende twin niet eens zo vervelend aan het verkeerslicht.

Het ene voorrecht is het andere niet.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...