door 1 januari 1970

We ontvingen van Motomondo het volgende persbericht m.b.t. het nieuw verworven importeurschap:

Vanaf 14 juli 2016 is MotoMondo, onder andere importeur van MV Agusta, SWM, Fantic en MASH voor Nederland, ook importeur voor MASH in België. MotoMondo BV is sinds 1998 actief in de motorfietsbranche als de officiële importeur/Vertegenwoordiger van MV Agusta en voormalig importeur van Husqvarna en Cagiva. Het afgelopen jaar heeft MotoMondo zijn portefeuille fors uitgebreid met de merken SWM, Fantic en MASH Motors. Voor SWM en Fantic zijn zij verdeler voor de gehele Benelux en aan het importschap van MASH Motors voor Nederland wordt nu België en Luxemburg toegevoegd.

Met MotoMondo als nieuwe importeur en het huidige dealernetwerk wordt MASH opnieuw gelanceerd in België en Luxemburg. MASH levert een uitgebreid gamma lichte maar zeer betaalbare motorfietsen die variëren van 125cc tot 400cc retro modellen en een zeer attractief All-Road model optioneel met of zonder koffers. Als uitbreiding van de range zal in september een nieuwe 4-takt 50cc retro bromfiets met staande cilinder worden gelanceerd die de range zal completteren. Daarnaast zullen er dit najaar nog diverse nieuwe modellen uitkomen die u terug zullen voeren naar de jaren 70 maar met de techniek van nu. Het eerste nieuwe model dat beschikbaar komt is de Two Fifty Racer welke in beperkte oplage geleverd wordt.
Maar MASH is meer! Naast de complete lijn van motorfietsen hebben ze ook een unieke accessoire lijn. Ook deze accessoires zijn zeer betaalbaar en het is dus mogelijk om de MASH van uw keuze volledig aan te passen naar uw smaak. Om het plaatje compleet te maken biedt MASH ook een kleding- en helmenlijn aan in samenwerking met Von Dutch. Dit alles is terug te vinden op de website die nu ook in het Frans te bekijken is.

Meer details en informatie over Mash in België vind je hier.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...