door motornieuws 7 maart 2018

Honda Adventure Week van 19-25 maart

Honda heeft een steeds groeiend adventure gamma. In het spoor van de Africa Twin volgen nog een heleboel andere modellen en die ganse line up wordt gedurende de Honda Adventure Week in de kijker geplaatst. Met speciale acties, speciale deals en de kans om de Adventure Experience mee te maken.

Gevuld programma

Tijdens deze campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar ook de NC750X, CB500X en de VFR800X, VFR1200X en de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 tot en met 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT technologie te ervaren.

Adventure Deals bij de dealer

Naast deze specifieke themaweek staat eigenlijk de hele maand maart het Adventure segment centraal bij Honda. Gedurende deze hele maand kun je dan ook gebruik maken van interessante ‘deals’. Zo is voor diverse Adventure modellen een specifiek budget opgesteld. Dit budget is te besteden als extra overnamepremie, aan originele Honda accessoires of aan officiële Honda merchandise.

Adventure Experience meemaken?

Bovenop de Adventure Deals, die verschillen per model en afhangen van de keuze van de consument, krijgt íedereen die gedurende deze campagne een nieuwe Honda Adventure motor koopt gratis een unieke en exclusieve Honda Adventure Experience, ter waarde van € 199,-.

De Honda Adventure Expierence is een training van een hele dag, op het Honda Park in Balen, waarbij in verschillende ‘hoofdstukken’ alle aspecten van het on- en off-road rijden aan bod komen. Zo leert men de nieuwe motor én zichzelf nog beter kennen!

Meer weten over Honda's Adventure Week en de Adventure Experience? Blader hier door het online boek!

Reageren

Registreer of log in om te reageren...