Gratis circuit training bij aankoop van een Kawasaki Ninja 400

door motornieuws 9 mei 2018

De 2018 Kawasaki Ninja 400 maakte zopas een sterk debuut in het 400cc Supersport segment. Deze volwassen en moderne motor is nieuw ontwikkeld om A2 rijders meer vermogen, een hoger koppel, betere vering en de uitstekende remmen te kunnen bieden. Bovendien beloont Kawasaki Ninja 400 kopers nu tijdelijk nog eens extra met een gratis exclusieve rijvaardigheidstraining op het circuit van Mettet!


Persbericht - Met een lichtgewicht Trellis frame, een Assist & Slipper koppeling en LED verlichting rondom is de Ninja 400 dan ook de nieuwe maatstaf in de A2 klasse. Daarnaast is de nieuwe Ninja 400 is de te kloppen motor in het World Super Sport 300 kampioenschap en staat dit model momenteel bovenaan in de strijd om de wereldtitel.

Kawasaki riding course

Om de kopers van de nieuwe Ninja 400 optimaal kennis te laten maken met hun nieuwe aanwinst organiseert Kawasaki op donderdag 19 juli aanstaande een exclusieve rijvaardigheidstraining op het circuit van Mettet. Tijdens deze uitgebreide training kunnen Ninja 400 eigenaren onder professionele begeleiding van de instructeurs van Circuitschool ontdekken wat de motor voor hun in petto heeft.

Deze cursus is onderdeel van een algemene Kawasaki Riding Course programma met (betaalde) rijvaardigheidstrainingen en is volledig voorbehouden aan Kawasaki motoren. Alle eigenaren van een Kawasaki kunnen zich met hun motor inschrijven voor deze zeer leerzame dag, waarin zowel de theorie als de praktijk aan bod komt.

De Kawasaki Ninja 400 is nu verkrijgbaar vanaf 5.999 euro.

Deze actie is geldig tot 1 juni 2018.

Klik hier voor meer info en inschrijvingen

Reageren

Registreer of log in om te reageren...