Deze week is het Honda Neo Sports Café Week!

door motornieuws 10 juni 2018

Van 11 tot 17 juni houdt Honda zijn NSC Week. Een zevendaagse die helemaal in het teken staat van het nieuwe Neo Sports Café gamma van Honda. Maar het gaat om meer dan dat, want tijdens de campagneweek staan alle motoren uit het Honda Naked segment centraal, met focus op de nieuwe CB familie.

Intense week met testritten naar keuze

Gedurende de Honda NSC week, van 11 tot en met17 juni 2018, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken. Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke promoties op de hele Honda line-up EN kun je een ‘entreesticker’ afhalen om gratis de Honda CB Day te bezoeken. Kijk onderaan dit artikel voor een dealer in de buurt en plan snel een afspraak.

Deze modelrange heeft een rijke historie met een aantal onmiskenbare iconen achter zijn naam. Met op kop natuurlijk de vader aller sportmotoren, de CB750, gelanceerd in 1969 alweer. Denk ook aan de allereerste Honda CB92 uit 1959, de Black Bomber, de verschillende ‘Four’s, Bol D’or Editie of de Hornet. In 2018 werd de CB familie van Honda verder uitgebreid en compleet vernieuwd onder de Neo Sports Cafe filosofie, met een nieuwe CB125R, CB300R en CB1000R.

Klik hier om een dealer te zoeken of een afspraak te maken voor een testrit.

Reageren

Registreer of log in om te reageren...