Smartphone gecontroleerd schijfremslot

door motornieuws 21 juni 2017

XENA, een van ’s werelds grootste specialisten van diefstalbeveiligingsoplossingen voor gemotoriseerde tweewielers, pakt uit met een schijfremslot met ingebouwde sirene waarvan de werkingsparameters kunnen worden ingeschakeld/uitgeschakeld of gewijzigd door middel van een dedicated app (XENA BLE Loc), die gratis op een smartphone kan worden geïnstalleerd.

Persbericht - Het nieuwe XX10 schijfremslot van XENA wordt via Bluetooth verbonden met uw smartphone die op iOS of Android draait. Daarbij wordt een dedicated app gebruikt die gratis van de App Store of Google Play kan worden gedownload. Daardoor kan de gebruiker zijn favoriete instellingen voor de sirene (inschakeling of uitschakeling, geluidsniveau tot 120 dB, activeringsvertraging na vergrendeling van het schijfremslot, duur van het geluidsalarm), de gevoeligheid van de bewegingssensor (3 niveaus) en de gevoeligheid van de schoksensor (ook 3 niveaus) kiezen en kan hij de toestand van de batterij (lithium CR2, 3 Volt) in het schijfremslot controleren.

Maar ook over de mechanische kenmerken van dit product, dat door de Franse verzekeringsmaatschappijen met een SRA-label werd gecertificeerd, werd duidelijk grondig nagedacht. Dat blijkt onder meer uit het gebruik van een lichaam van geborsteld roestvrij staal, een as van zeer resistent staal met een diameter van 1 cm, het slot dat niet kan worden doorboord. Bij de XENA XX10 worden drie sleutels en een identificatieplaatje geleverd. Alleen aan de hand van de gegevens op dat plaatje kunt u nieuwe sleutels bestellen wanneer de originele werden gestolen. De nieuwe ‘smartphone controlled’ XX10 van XENA is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 110,00.

Verdere info: www.xenasecurity.com of mail shoequinox@skynet.be

Reageren

Registreer of log in om te reageren...