Net als Cairoli

door motornieuws 20 juni 2017

Gevolg gevend aan de vraag van talloze fans, commercialiseert Sidi de Crossfire 3 SRS laars van zijn toprijder Antonio Cairoli, opnieuw aan de leiding van het WK motorcross. Dat kan geen toeval zijn.

Beperkte oplage

Persbericht - Het merk uit Mazer (Treviso-Veneto, Italië) heeft altijd de beste piloten ter wereld gesteund. Zoals onder andere Joël Robert die de eerste MX laars ontwikkelde die naam waardig. Meer recent ook Stefan Everts. Beide hadden ook recht op een laars die hun naam droeg.

Wat betreft de Limited Edition Antonio Cairoli: Sidi zal maar één lot produceren. Het is dus een waar collectors item en sommigen zullen het waarschijnlijk moeilijk vinden om er de modder mee in te duiken. Anderzijds ligt de prijs amper 10€ hoger dan die van de standaard laars.
Wie meer info wil over de geschiedenis en ontwikkeling van de de Sidi CrossFire 3 SRS kan het persbericht van 10-10-2016 er op naslaan.

De zool is demonteerbaar op twee plaatsen en dus niet meer in zijn geheel, door middel van 4 vijzen (i.p.v. 17). Deze verwijderbare zool laat toe om net die delen te vervangen die door agressief contact met de voetsteunen het snelst verslijten.

Maximaal vergrootbaar ter hoogte van de kuiten.

Twee articulatiepunten:
- De hyperextensie blokkering die er met de nieuwste technologie voor zorgt dat de enkel en de achillespees niet kunnen overstrekt worden.
- Het tweede articulatiepunt bevindt zich op het been en verbetert de pasvorm rond het been van de rijder.

Kenmerken:
Categorie: Off-Road
Kleuren: geel fluo / blauw
Beschikbare maten: 40 -> 47
Aabevolen publieksprijs: 519,00 €
Beschikbaar: juli 2017


Reageren

Registreer of log in om te reageren...