Ixon Helka: ook dames worden stijlvol beschermd

door motornieuws 16 oktober 2017

Ixon wilde met de Helka Touring jas een huwelijk maken tussen protectie, veiligheid, comfort en stijl. Wel, alle elementen zijn aanwezig met bovendien een knap design.

Neen, een damesmodel ontwikkelen is niet eenvoudigweg een mannenjas nemen, er een ander kleurtje aan geven en de taille smaller maken.

Met de Helka jas brengt Ixon een vernieuwend model van een damesjas op de markt. Zowel op het vlak van stijl, als qua technische kenmerken en gebruiksgemak, scoort de Helka bijzonder goed. De Helka jas is zeer warm, waterdicht en ademend. Ze beschikt over een aparte donsvoering die dient als extra isolatie, maar ook apart kan gedragen worden. Leuk in grijs of fuchsia.

De buitenjas is in Noxishell met elegant uitgevoerde lijnen en dit is de eerste beschutting tegen regen en ontij. Bovenaan is er een halssluiting in neopreen met daarboven een afneembare en zeer comfortabele verhoogde halssluiting.

De taille wordt geregeld via drukknopen aan de rug en de polsen en onderaan is de jas instelbaar zodat ze beter kan aansluiten. De Helka jas is voorzien van 6 zakken en heeft ook een rits waardoor ze kan verbonden worden met een broek.

Categorie: Touring Jas Dames
Kleuren: Zwart-Zwart, Zwart-Fuchsia
Beschikbare maten: XS – 3XL
Materialen: buitenmateriaal: Noxiguard 600D (90% polyester en 10% polyurethaan) – binnenmateriaal: Drymesh 5/5 (78% Polyester – 22% polyurethaan)
Aanbevolen publieksprijs: 259,9 euro
Beschikbaar: oktober 2017

Reageren

Registreer of log in om te reageren...